Opiskelut alko ja samalla kiireet. Tunteja on saman verran kun syksylla, mutta toita tuplasti enemman. Kursseja on myos kolmen sijasta viisi, nyt pitaa yhtakkia kirjottaa aineita (600 merkkia kiinaksi/viikko) ja lukea teksteja valmistautumatta. Parin viikon paasta on valitentit eli tahti vaan tiukkenee. Opetan edelleen kerran viikossa suomea ja saan samalla hyvaa puheharjotusta kiinaksi.

Kevat alkaa olla jo pitkalla, lamminta n. +20, kukat kukkii ja aurinko paistaa. Talven jalkeen on kiva olla ulkona. Aloin kaymaan uimassa ja lenkilla, kiinalainen uimahalli ei oo niin kamala kun luulis, mutta syvalle puolelle allasta ei saa menna ennenkun on suorittanu "uimakokeen" eli uinu 200 metria. Pitanee ens kerralla suorittaa, paasee pois "astenaltaasta" eli kelluvien kiinalaisten seasta. Taalla tuo uiminen ei tarkota ihan samaa kun Suomessa, tarkeampaa nayttaa kiinalaistytoilla olevan se, etta on oikeanlainen/varinen uimapuku. Onneks toin oman uimapuvun Suomesta, kiinalainen tyyli ei oikein iske.

Koitan saada kameran korjattua niin saan laitettua kevatkuvia! Ai niin ja hyvaa paasiaista kaikille, taalla ei sellasta tunneta, joten ollaan luennoilla ihan normaalisti.