Nyt on jaany blogin kirjottelu vahemmalle, kiireinen viikko takana ja edessa. Viime viikonloppu meni retkella muurilla ja kansainvalisilla messuilla Beijing Universitylla. Sunnuntaina kavin kattelemassa kaverin kanssa asuntoja, ei miulle tosin. Elizabethin tytto muuttaa kans Kiinaan parin viikon paasta ja etittiin heille asuntoa. Ja yllattaen myos loydettiin sellanen. Oletettiin, etta asunnon vuokraus on tosi hankalaa, mutta kaikki hoitui tosi nopeasti ottaen huomioon, etta ollaan Kiinassa.

Sunnuntaina oli myos laulukisan toinen vaihe. Paasin yllattaen taas jatkoon ja nyt pitas valmistautua tosi hyvin ens viikon perjantaihin. Sillon on esiintyminen jossain vahan isommassa paikassa! En tiia yhtaan mita laulasin, mutta koitan ettia jotain ajoissa. Ens viikolla meilla on koeviikko eli kokeita joka paiva, joten siihen nahden taa lauluhomma tuli vahan huonoon saumaan. Mutta kylla mie jotain keksin.

Perustettiin myos bandi ja mie oon nyt toinen solisti. Harjotustiloja on vaan tosi vaikea loytaa. Kiinassa kaikki on tosi hidasta ja vaikeaa, mutta studion loytaminen tuntuu olevan mahdotonta. Ollaan kayty jo monessa paikassa, mutta kukaan ei vuokraa meille. Nyt muutama kiinalainen kaveri ettii meille paikkaa, jospa viela jotain loytys.

Hello English friends and sorry about the late update on my blog! it has been really busy here lately but I try to keep up with English side too!! Next week we have exams the entire week so we have been studying most of the time this week and last week as well. Couple of weeks ago I entered a Chinese song contest at the university. I got selected for the third round this week so next Friday I will sing in the semifinal. They called me today to tell that they will make a poster or us semifinalists for next week...That's weird! But it's fun, I have already been interviewed twice and gotten many new Chinese friends. I really want to sing in Chinese but in the middle of this exam thing it's just not possible to learn the lyrics.

247104.jpg

This is from my second trip to the Great Wall, it was the steepest climb ever!!