Blogi taitaa taas toimia! Taiwanin myrskyn jalkeen netti patkii vielakin enka oo paassy talle sivulle ollenkaan. Joulu ja uusi vuosi oli ja meni. Jouluna syotiin jouluisasti Pekingin ankkaa ja joulupaivana meilla oli kampuksella joulujuhla. Se meni ihan hyvin, ehka kiinalaisille jai jonkinlainen kasitys joulusta...Joulun aikaan saatiin perati 2 paivaa lomaa luennoilta, tata ei kuulemma oo tapahtunut aiemmin.

Uutena vuotena mentiin Yen countdown-bileisiin vahan Pekingin ulkopuolelle. Vanhaan tehtaaseen mahtui 2000 juhlijaa! Oli aika hieno meno kun vuosi vaihtui!

Uuden vuoden jalkeen luennot jatkuivat normaalisti ja talla viikolla onkin sitten taman lukukauden viimeiset luennot. Perjantaina on juhla, jossa miun pitas laulaa kiinaksi. En tosin osaa viela sanoja ja aani on ihan maassa..flunssa siis jatkuu edelleen entiseen malliin. Ei sita oikeestaan enaa huomaa muuten kun laulaessa vahan haittaa.

Ensi viikolla ja sita seuraavalla on lopputentit ja sit alkaa talviloma. Lahetaan kavereitten kanssa junalla etela-Kiinaan heti kun viimeset tentit on ohi. Sit tuun kaymaan Suomessa helmikuun lopulla-maaliskun alussa.