Aamu alkoi taas kasilta luennoilla. Nyt paastiin jo paremmin asiaan ja tahtikin muuttui niin nopeaksi, ettei valilla meinannut kereta kirjottamaan merkkejä ylos. Opettajat puhuvat tosi selkeästi, joten vahemmallakin kiinalla selvisi kohtalaisen hyvin. Oon ehka yhta pykalaa ylemmässä ryhmassa, kun alun perin oli tarkotus, mutta pysyn varmaan siina. Tuleepahan opittua oikein kunnolla.

Viime viikon kylmien paivien tilalle vaihtui sunnuntaina 30-asteen helle. Onneksi on nyt jaakaappi, etta saa kylmaa vetta ja mehua eika tartte huolehtia, etta kaikki menee heti pilalle kuumuudessa.

Iltapaivalla kavin avaamassa pankkitilin. Se ei ollutkaan mikaan yksinkertainen juttu, silla kukaan ei puhunut sanaakaan englantia. Onneksi siella oli korealaisia, jotka auttoivat. Sain pankkikortin ja tilin avattua. Kavin myos ostamassa toisen kannykan suomalaista liitymaa varten eli nyt tulee taas tekstarit perille! Netti patkii ihan kokoajan, tatakin kirjoittelen vaan offline-tilassa ja laitan nettiin sitten kun sinne sattuu paasemaan. Paivalla toimii paremmin, mutta illat on aina vahan tallasia.

Kaytiin Stephanien kanssa hotpot-paikassa syomassa. Hotpot-ravintoloissa jokaisella on oma keittolevy ja siihen valitaan ensin tulinen tai tavallinen liemi. Sitten listalta lihaa, kanaa, kalaa, kasviksia ja nuudeleita ja sitten voi alkaa omaan tahtiin keittelemaan ruokaa kattilassa. Annoksesta olisi helposti riittanyt kahdelle ja tulinen liemi oli just sopivan tulista miun makuun. Sinne mennaan toistekkin. Steph puhuu aika hyvaa kiinaa, joten mennaan valilla kiinalaisten paikkoihin syomaan ja kokeilemaan erilaisia ruokia. Aina valilla on kiva tietaa ihan tarkalleen mita lautaselle on tulossa!

184886.jpg

Kuvassa Lotus Center ostoskeskus, jonka neljas kerros on kokonaan sali, jolla kayn/The mall where my gym is at