Aamulla alkoivat luennot. Ensimmäisellä tunnilla tutustuttiin ja opeteltiin sanomaan muutama yksinkertainen lause kiinaksi. Ryhma oli nakojaan arvottu kasaan, mukana oli vasta-alkajia ja pitemmalle opiskelleita. Osa oli ihan pihalla ja toiset puhuivat sujuvaa kiinaa. Tama viikko saadetaan ryhmien valilla ja ensi maanantaina on uusi testi, joka maarittaa oikean ryhman.

Luennon jalkeen lahdin kaymaan sairaalassa. Taksikuski ei osannut perille, joten menomatka kesti tosi kauan. Sairaalassa oli ruuhkaa ja piti taytella kaikenlaista lappua ennen kuin paasi edes vastaanottohuoneeseen. Verikokeen ne miulta halusivat ja sen jalkeen paasin lahtemaan. Ei ollu ihan yhta hellavarainen meininki kun Suomessa, kuminauha kasivarren ympärille ja neula tokattiin aika lujaa suoneen. Selvisin kuiteski hengissa.

Iltapaivalla lahdin tutustumaan saliin. Tayttelin asiakkuuslappuja ja paasin sitten saman tien treenaamaan. Uusi sali ja ihan uudet laitteet. Jokaisessa laitteessa oli lisaksi nappi, josta saa siivoojan paikalle pyyhkimaan laitteen jos se on edellisen kayttajan jaloilta hikinen. Siivoojia oli niin monta, etta tuskin kukaan ehtii sita nappia painaa, kaikki pyyhittiin heti kayton jalkeen automaattisesti. Oli ihanaa paasta kunnon suihkuun, asuntolan suihkuista on poistettu suodattimet, joten vesi ryöppyää suoraan putkesta. Se on kuulemma sita veden saastoa ja toimiikin, koska ei sellasessa suihkussa viiti kauaa olla!

Illalla menin kavereitten ja muutaman kiinalaisen kanssa syomaan. Maisteltiin kaikkea vahan erikoisempaa, kun oli asiantuntijoita mukana. Sain myos hyvia neuvoja mihin menna Pekingin ulkopuolella. Olen suunnitellut maaseuturetkea lokakuun ensimmaiselle viikolle, koska se on meilla kokonaan vapaata. Kiinalaiset jaksoivat tentata Suomesta ja suomalaisista iltayhteenotoista asti!

Went to the hospital today. It was pretty awful and the nurses didn't treat you with tenderness...rubberband around your arm and then a needle just poked into your vain. But I got out alive. Found me a gym so now I can get back to my normal life and do some exercise! It a good gym with new equipment and lot's of space. I allso love the normal showers, at the dorm there is only the Chinese version which is pretty primitive.