Taas on aika kuuma, mutta ei oikein voi nukkua ikkuna auki, koska alhaalta kadulta kuuluu liikaa melua. Ja avoimesta ikkunasta tulee myös moskiittoja hyttysverkosta huolimatta. Ne on muuten ihan samanlaisia kun itikat Suomessa, mutta piston jaljilta jaa isot punaset laikat.

Kavin tanaan kiertelemassa kiinalaisessa ostoskeskuksessa ja hinnat olivat tosiaan halvat. Kokojen kanssa ei vaan sattunu yhta hyva tuuri, kaikkea kivaa ois loytyny, mutta pari kokoa liian pienena. Sain kuiteski tanaan paljon vinkkeja muista ostareista, pitaa kayda ens viikolla tutustumassa.

Lasse soitti just Pariisista, matka oli menny hyvin siihen asti ja oli paassy oikein tiukkaan turvatarkastukseen. Huomenna muutan Lassen vierailun ajaksi Foreign Expert Buildingiin, joka on tassa ihan vieressa. Siella on oma vessa ja suihku, joten tuskin maltan odottaa aamua ja omaan suihkuun paasemista! Muutan aamulla tavarani sinne ja iltapaivalla menen hakemaan Lassen lentoasemalta. Oon suunnitellu meille paljon ohjelmaa, en oo oikeestaan viela hirveasti kierrelly turistipaikoissa, mutta ens viikolla alotetaan museoilla ja kielletylla kaupungilla. Nahtavaa riittaa, mutta pitaa vahan karsia, koska oon kuiteski aamupaivat luennolla. Onneksi sita seuraava viikko on lomaa.