Kamppis oli ostanut kaytetyn jaakaapin ja se tuotiin tanaan. Oikein kiva, koska lampiman mehun ja veden juominen alkaa jo pikkuhiljaa riittaa. Tarjouduin maksamaan puolet, mutta tarjoukseen ei suostuttu. Siivosin kaapin kiitokseksi, se oli aika jarkyttavassa kunnossa! Mutta nyt voi ostaa aamiaisjugurttia ja syoda leipaa jos kiinalainen aamiainen alkaa tokkia. Ainakin aamiaispuuro taalla on hyvaa, vahan vaan erikoisen varista, nimittain violettia! Aamiaisella saa kaikenlaisia dumplingseja, on isoja ja pienia ja taytteita kasviksista lihaan. Erittain hyvaa ja kuulemma terveellista, koska ne valmistetaan hoyryttamalla.  

Iltapaivalla lahdin kavereiden kanssa Silk Market-nimiseen ostoskeskukseen. Tai se on enemmankin valtava talo, jossa on pienia kojuja vieri vieressa viidessa kerroksessa. Kaikkea loytyy vaatteista kenkiin ja cd-levyista golfmailoihin. Paasin ensimmaisen kerran tinkimaan oikein kunnolla. Kaikki oli hinnoteltu ylakanttiin, mutta saatiin hintoja aika hyvin alas ja tehtiin muutama tosi hyva loyto. Loysin hameen, housut, kaupahuivin, kengat ja paitoja, yhteensa hintaa tuli muutama kymmenen euroa. Sinne pitaa ehdottomasti menna takaisin, ei keretty parissa tunnissa kiertaa kun osa taloa. Myyjat osasivat tarvittavan sanaston kiinan lisaksi ainakin englanniksi, italiaksi ja venajaksi. Kannattaa nakojaan kayttaa edes vahan kiinaa, niin huomaavat, etta ei olla ihan perusturisteja.

Loysin varteenotettavan salin melko lahelta yliopistoa. Melko lahella on taksilla 15-30 minuuttia liikenteesta riippuen. Varasin jo alustavasti jasenyyden, koska se oli viela taman paivan 200 euroa halvempi kuin yleensa. Menen viikolla allekirjottamaan vuoden sopimuksen, on jo aikakin paasta treenaamaan. Kuntosalin lisaksi hintaan sisaltyvat kaikki jumpat ja kaksi tapaamista personal trainerin kanssa. Kuullostaa oikein hyvalta.