Eilen oli kiire paiva. 12.30 alotettiin kenraaliharjotuksella, jonka alkamista lopulta odotettiin 2 tuntia...kiinalaisten organisointikyky ei oo niita ihan parhaita. Harjoteltiin tanssiosuus ja kunkin ensimmainen biisi kerran lapi. Sen jalkeen kello oli jo niin paljon, etta ei keretty muuta kun vaihtaa vaatteet ennen finaalin alkua. Alussa meidat 10 nostettiin lavalle alakerrasta liikkuvalla nosturilla (!!) ja sit tanssittiin yleisolle. Sen jalkeen kaikki esittelivat ittensa ja paastiin alottamaan. Ensimmainen biisi oli Why do you love me ja se meni ihan ok. Valot paisto silmiin niin, etten nahny oikeastaan mitaan koko aikana.

Yleiso aanesti viisi jatkoon seuraavalle kierrokselle. Kaikkien piti menna lavalle ja meille annettiin niin monta ruusua, kun aania oli annettu. Paasin toiselle kierrokselle ja miulle vaan sanottiin, etta viis minuuttia aikaa ennen esitysta. Juoksin vaihtamaan vaatteet ja takasin lavalle, joten ei ollu paljoa aikaa hengahtaa. Toinen biisi oli Foolish Games. Se meni miusta paremmin kun eka, mutta karsiuduin sen jalkeen. Vastus oli kylla kova, kiinalaiset tykkaa kiinalaisista rakkauslauluista ja niita vastaan on aika vaikeaa parjata. Mutta ei minnuu yhtaan harmittanu, painvastoin oli tosi hauskaa! Olin lopulta viides ja sain kunniakirjan palkinnoksi=)

Nyt oon kuulemma kuuluisa yliopistolla, ens viikolla minnuu haastatellaan taas johonki, en oikein viela tiia edes mihin! Laitan kuvia kun saan niita muilta, unohin antaa oman kameran kavereille.